Новини - Архив

Успешна кампания за събиране на стара техника в Трявна

Вчера, граждани от община Трявна предадоха над 470 кг. старо оборудване и над 20 кг стари батерии. Мобилните екипи на Макметал холдинг АД, посетиха адресите на желаещите, които бяха подали заявка за извозване на старата техника.
Фирмата извози непотребни уреди и от ОДЗ "Калина" - старо ИТ оборудване.  Услугата е напълно безплатна и дава възможност, на всеки който има залежали сатри уреди да се освободи от тях, по екологосъобразен начин.

Кампанията беше организирана от община Трявна, Елтехресурс АД - организация по оползотворяване на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване, Екобатери АД - организация по оползотворяване на негодни за употреба батерии и акумулатори и техния подизпълнител Макметал Холдинг АД.

Очаквайте следващата кампания за събиране на стари уреди и се освободете от тях отговорно!

Знаете ли, че...

"24 часа": По 80 коли на ден се рециклират в базата на Макметал холдинг 04.06.2013 прочети повече Национален доклад за състоянието и опазването на околната среда в Република България 10.05.2013 прочети повече

Новини

Елтехресурс АД изпълни задълженията си за 2013г. 12.06.2014 прочети повече Нова наредба за определяне на реда за заплащане на продуктовата такса 06.01.2014 прочети повече Успешна кампания за събиране на стара техника в Трявна 21.11.2013 прочети повече